Редакторски колектив Defendyl<sup>®</sup>
У дома>Имуноблог>Defendyl®> Defendyl® – имунитет за Вас и Вашето дете!

Defendyl® – имунитет за Вас и Вашето дете!

В България вече може да се намери новата хранителна добавка Defendyl®, която в редица държави е водещ продукт за укрепване на имунитета и първи избор на педиатрите при чести инфекции на дихателните пътища.

 

 

Defendyl® съдържа естествен биоактивен Имуноглюкан®, който задейства имунните клетки, както и витамин C и минерала цинк, които защитават клетките от окислителния стрес и подпомагат нормалното действие на имунната система.

Патентованото вещество Имуноглюкан® е изолирано от гъбата кладница. Многобройни клинични изследвания при деца и възрастни потвърждават неговата безопасност и имуномодулиращото му действие върху имунната система.


Defendyl® може да се купи в две форми:

  • Сироп за деца над едногодишна възраст
  • Капсули за възрастни и деца над седемгодишна възраст

 

 

Defendyl® може да се приема превантивно по време на повишена опасност от заболяване или когато сте се разболели. Превантивно се препоръчва поне 2-3 месечна употреба без прекъсване. При остри инфекции най-добър ефект има ако вземаме Defendyl® още с първите симптоми на неразположение и инфекция (умора, подсмърчане, болно гърло).

Defendyl® е напълно безопасен и подходящ за цялото семейство. Не съдържа глутен, лактоза, изкуствени ароматизатори и алкохол. Подходящ е също за вегетарианци и диабетици. 

Изберете правилния продукт за вас

Defendyl® не бива да се приема от болни с присадени органи. Болни, приемащи имунопотискащи лекарства, могат да вземат Defendyl® само след консултация с лекар.

Не превишавайте препоръчаните дневна доза. Хранителната добавка не замества балансираното и разнообразно хранене.